Yoga

Heb je altijd al eens yoga willen doen?
Zoek je een yogales met ruimte voor verdieping en persoonlijke aandacht?
Of ben je benieuwd naar wat Okido Yoga precies is?

Kom dan eens langs op de dinsdagavond!

De yogales op dinsdagavond is gericht op ontspanning en herstel. Een les met ruimte voor verstilling, waarin we de spieren losmaken, de aandacht naar het lichaam brengen, weer met onze ademhaling in contact komen en mentale spanning loslaten. Ook het ontwikkelen van een goede houding is in deze lessen een steeds terugkerend thema.

Elke les beginnen we met een warming-up, gevolgd door een serie oefeningen rond een bepaald thema en als afsluiting een meditatie of eindontspanning. De lessen zijn geschikt voor alle condities; ervaring is niet nodig. Maar ook voor de ervaren yogi met interesse voor de meer subtiele aspecten van yoga zijn de lessen uitdagend genoeg. De groep is klein, waardoor er ruimte is voor persoonlijke aandacht en de oefeningen op de individuele condities en behoeften van de leerlingen afgestemd kunnen worden.

Wil je weten of dat iets voor jou is? Meld je hier aan voor een proefles!

Okido Yoga

Okido Yoga is een dynamische en holistische yogastijl, ontwikkeld door de Japanse leraar Masahiro Oki. Okido Yoga combineert de klassieke Indiase yoga met oefeningen uit de Japanse Zen, Shiatsu en martial arts tradities. Centraal staat daarbij in elke oefening het harmoniseren van beweging, ademhaling en bewustzijn. De basisprincipes van de Okido Yoga zijn daarmee niet alleen voor deze oefeningen van belang, maar werken ook buiten de les door in onze dagelijkse activiteiten. Het resultaat: een stabiele lichaamshouding, soepele spieren, diepe ademhaling en een ontspannen geest.

Voor meer informatie over workshops en retraites, zie de websites van Okido Yoga Nederland en Okido Yoga UK.