Yoga

Yogalessen weer van start!

Op dinsdag 3 september gaan de wekelijkse yogalessen weer van start! Nog steeds op dezelfde tijd, dinsdagavond van 20.30u tot 22.00u.

Heb je nooit yoga gedaan? Of ben je nieuwsgierig naar wat Okido Yoga precies is? Wat je van mijn lessen kunt verwachten? Hier een korte omschrijving:

Yoga op dinsdagavond

De yogales op de dinsdagavond is een rustige les: de focus ligt op het losmaken van de spieren, de aandacht naar het lichaam brengen, weer in contact komen met onze ademhaling en mentale spanning loslaten. Ook het ontwikkelen van een goede houding is in deze lessen een steeds terugkerend thema. Elke les beginnen we met een warming up, gevolgd door een serie oefeningen rond een bepaald thema en als afsluiting een meditatie of eindontspanning.

Yoga amsterdam dinsdag beginners restorative proefles

Okido Yoga

Okido Yoga is een dynamische en holistische yogastijl, ontwikkeld door de Japanse leraar Masahiro Oki. Okido Yoga combineert de klassieke Indiase yoga met oefeningen uit de Japanse Zen, Shiatsu en martial arts tradities. Centraal staat daarbij in elke oefening het harmoniseren van beweging, ademhaling en bewustzijn. De basisprincipes van de Okido Yoga zijn daarmee niet alleen voor deze oefeningen van belang, maar werken ook buiten de les door in onze dagelijkse activiteiten. Het resultaat: een stabiele lichaamshouding, soepele spieren, diepe ademhaling en een ontspannen geest.

De beste manier om erachter te komen of dit iets voor jou is, is natuurlijk door het zelf te ervaren! Kom in september langs voor een proefles, dan mag je ook iemand anders een les cadeau doen!

Meer informatie vind je hier